Kommunalvalg 2017
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

SF'ere vil have natbusser i hverdagene: Så de klædte sig ud som Harry Potter...

Det handler ikke bare om, at unge kan gå i byen om torsdagen, siger byrådskandidat

I en kommunal valgkamp, hvor mange kandidater vil have deres budskaber frem, kan man hurtigt drukne i mængden.

Men unge SF'ere gjorde mandag eftermiddag en ihærdig indsats for at skille sig ud i mængden - i bogstaveligste forstand. 

En håndfuld unge troppede nemlig op på Strøget i Aarhus klædt ud som karakterer fra Harry Potter-universet i om, at humor - og en snæver reference - kunne skabe større interesse for deres lokalpolitiske forslag.

LÆS OGSÅ: Unge fyres kærlige behandling af LA-kandidat er gået viralt: "Det er så god stil"

Med den unge byrådskandidat Sofie Lippert Troelsen i spidsen var de typiske flyers var byttet ud med tryllestave og kapper for at sætte fokus på, at de mener, der bør køre natbusser i hverdagen.

“Vi skal have et Aarhus, der hænger sammen for alle - også dem, der ikke har bil. Derfor skal vi have busser mellem klokken 23 om aftenen og klokken seks om morgenen, også til hverdag,” siger Sofie Lippert Troelsen i en pressemeddelelse.

Årsagen til udklædningen er, der i Harry Potter-universet dukker en stor, lilla trippeldækkerbus ud af det blå, hvis blot man kaster besværgelsen ”Lumos”.

LÆS OGSÅ: Urutineret SF'er latterliggjort på sociale medier: "Det er sgu hårde vilkår at være perker og byrådskandidat"

Helt så nemt forventer de unge politikere dog ikke ikke, det bliver at komme hjem med natbussen – men muligheden skal være der, mener Sofie Lippert Troelsen, som understreger, at det ikke bare handler om, at unge mennesker skal kunne gå i byen om torsdagen.

"Ikke alle har et almindeligt 8-16-job. De mennesker, der arbejder på skæve tidspunkter og har natarbejde, skal også kunne komme hjem. Jeg har selv haft natarbejde og ved, hvor træls det er at få fri klokken 02 om natten uden at kunne komme med en bus hjem," siger hun.

dp

Publiceret: 07. November 2017 21:03

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere