Pressefoto
Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Salling udvider sin bagerbutik

Salling-bageren


De mest solgte produkter er jordbærtærter, frøsnappere, gulerodsbrud og tunesiske kaffebrød
Sallings gulerodsbrud, der er den bedst sælgende vare, sælger mellem 500-600 stk. om dagen
Salling har ansat 10 bagere og konditorer
Den første bager møder ind hver dag kl. 2.00, mens de resterende kommer frem til kl. 7.00

Kilde: Salling

 

Stormagasinet Salling Aarhus har udvidet og renoveret bagerbutikken, der åbner onsdag 11. oktober klokken 7.00. Det oplyser Salling i en pressemeddelelse. 

"Vi har i mange år haft et stigende antal kunder i bageren, og derfor var bageren ikke længere stor nok. Ambitionen har fra start været at skabe en åben og lys bager, der afspejler de nyeste tendenser, hvor vi samtidig har forsøgt at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære. Vi vil være aarhusianernes fortrukne bager," siger Lars Højgaard, der er stormagasinchef i Salling Aarhus. Han tilføjer:

LÆS OGSÅ: Sallings park på tager åbner fredag

"Vores ambition er, at Salling ikke kun er et sted kunderne kommer og shopper, men også et sted, hvor de kommer for at hygge sig og få gode oplevelser med venner og familie."

Et af de nye tiltag er et større caféområde, hvor kunderne kan nyde udsigten over travle Søndergade. Caféen kan rumme tyve gæster og har fået mere på menuen.

LÆS OGSÅ: Nu tager Sallings tagterrasse form

"Vi kommer til at lave flere frisksmurte sandwiches og nye brød, boller og kager. Der kommer et nyt brød, der er langtidshævet over to dage, og som indeholder rød peber, jalapenos og chili. Og så tager vi en gammel klassiker i form af napoleonshatten tilbage i sortimentet efter forespørgsler fra flere kunder," siger bagermester i Salling, Jens Lavridtsen.

"I Salling bager vi hver dag fra tidlig morgen til sen eftermiddag i vores eget bageri. Vi sætter en stor ære i at bage med omhu, hvilket blandt andet betyder, at stort set alle vores brød er langtidshævede," siger Jens Lavridtsen og afslører, at den nye bager byder på et par nyheder i sortimentet.

jr

Publiceret: 09. Oktober 2017 08:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Aarhus Midt
Seneste
Lokalavisen Aarhus Midt
Mest læste
Lokalavisen Aarhus Midt
112