Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sådan spiser du ude til SU-venlige priser

Få her fem gode tips til, hvor du skal gå hen, hvis du vil have et måltid mad for 50-100 kroner

Du lander måske oftest med en burger, pizza, sandwich eller kebab, hvis du skal have noget at spise, når du er ude, men her giver Ung i Aarhus dig fem tips til gode spisesteder i Aarhus, hvor du kan få mad for 50-100 kroner. 

Det bliver svært at gøre det billigere end det, fortæller indehaver af Aarhus Update, Jan L. Pedersen, som vi har allieret os med.

”Det er en SU-venlig by, vi bor i. Der er mange unge, der gerne vil spise for 20-30 kroner, men det er svært. Man skal lige huske, at dem der laver maden også skal have løn, og at der er en masse andre udgifter forbundet med det, men jeg synes bestemt, at vi har fair priser i Aarhus,” siger han.

 

Tip nummer et:

Chido, Mejlgade 48A og Frederiks Allé 135. Her får du autentisk mexicansk mad til under 100 kroner. Du kan blive mæt for 60 kroner. Maden er spændende, eksotisk og ikke mainstream. Den er hjemmelavet på den gode måde. Der er tænkt over tingene. 

Foto: Aarhus Update
Foto: Aarhus Update

Tip nummer to:

Vesterlauget, Vestergade 50. Alt er hjemmelavet, og du bliver mæt for mellem 65 og 85 kroner. Her er ikke så meget smart i en fart. Udvalget er ikke stort. Men det, der er, smager godt, og så er priserne lave. Menuen skifter hver dag. 

Foto: Aarhus Update
Foto: Aarhus Update

Tip nummer tre:

Green Neighbour, Aarhus Central Food Market. Verdensklasse-salater. Her har de gjort alvor ud af det og udviklet et økologiske salat- og juicekoncept med fokus på smag, velsmag og ikke mindst sundhed. Menuen er altid sammensat, så der opnås maksimal velsmag og næring samt minimalt miljøaftryk. 

Foto: Aarhus Update
Foto: Aarhus Update

Tip nummer fire:

The Pita Corner, Vesterbro Torv 17. Alt er hjemmelavet, og der er mange valgmuligheder. Du kan blive mæt for omkring 50 kroner her. Det er et af de eneste steder i Aarhus, som er god til lammekød, hvilket gør, at lammepitaen er populær. Eneste problem er, at stedet er utroligt småt. Så der kan kun stå tre - fire stykker og spise derinde. Så det er takeaway, som The Pita Corner er god til.

 

Foto: Aarhus Update
Foto: Aarhus Update

Tip nummer fem:

Fika, Jægergårdsgade 47. Stedet kan lave mad, ingen tvivl. Der er brunch, sandwich, salater, pandekager, varme og kolde retter. Der er altid et stort udvalg af frisklavede salater, og der er gluten- og laktosefrie alternativer. Dagens ret til 89 kroner.

 

Publiceret: 11. Marts 2017 12:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt