Foto: Google Maps
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Populær Skolegade-restaurant lukker - men åbner i nye lokaler ved åen til september

Restaurant KöD flytter ned til Åboulevarden. Folkene bag er klar med ny restaurant i Skolegade

  • Restaurant KöD Åbner i nye lokaler på adressen Åboulevarden 25, 8000 Aarhus C.
    www.restaurantkoed.dk
  • Restaurant KöD Ejes af Diningsix A/S som drives af 6 venner der også har Slap Af, LouLou samt de 3 KöD Restauranter.
  • KöD I Aarhus åbnede i august 2014, og sidenhen er der åbnet to i København i henholdsvis 2015 og 2016. Nu er tiden kommet til en større KöD i Aarhus, der åbner start september 2017

Restaurant KöD i Skolegade lukker i starten af september.

Når den lukker åbner en ny dog med det samme i nye og  flottere lokaler. Folkene bag den populære restaurant har nemlig overtaget et lokale på Åboulevarden, som de er i gang med at bygge om.

Det skriver KöD i en pressemeddelelse.

Lokalerne forventes at stå klar i starten af september.

Restauranten har haft til huse i Skolegade siden august 2014 og var den første af sin slags, hvor der sidenhen er åbnet to afdelinger i København.

Udover Restaurant KöD har folkene bag også Slap Af i Studsgade. De er også med i LouLou, den nye cocktailbar, som også ligger ved åen og kommer til at være nabo til den nye Restaurant KöD.

Lokalerne ved åen er i gang med en gennemgående renovering.

”Vi har overtaget TopDanmarks lokaler og er i gang med at bygge om. Vi følte at vi var ved at vokse ud af de nuværende lokaler i Skolegade. Da vi fik chancen for lokalerne ved åen, var vi ikke i tvivl. Det bliver større, flottere og mere unikt end den restaurant, vi har nu, som vi glæder os til at komme i gang med,” siger Morten Pedersen, en af partnerne.

Restauranten ved åen kommer til at have plads til en del flere gæster, og så er der mulighed for at have selskabslokaler og private selskaber, som der ikke er i lokalerne i Skolegade.

”Vi har jo vidst, at vi skulle flytte i noget tid, så derfor er vi selvfølgelig ved at være spændte på at komme i gang, og vi glæder os selvfølgelig til de nye omgivelser og muligheder vi kan tilbyde vores gæster,” siger Morten Pedersen.

Tror man, det er slut med restaurant på Skolegade 21, så kan man godt tro om igen. 

Folkene bag restauranterne går nemlig i gang med at lave en ny restaurant på adressen.

”Vi er bestemt ikke trætte af lokalerne, men de trænger til en kærlig hånd efter flere års med drift. Specielt kælderen trænger, efter der har været nogle vandskader igennem tiden. Derfor får lokalerne en ombygning, og så er vi klar i oktober med ny restaurant,” Siger Morten Pedersen, som endnu ikke vil afsløre, hvad den nye restaurant kommer til at hedde, eller hvilket koncept man har i tankerne. 

dp

Publiceret: 07. August 2017 07:57

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere