Visualisering af nyt toilet
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ny toiletbygning på Klostertorv forsinket

Aarhus Kommune har opsagt samarbejde med leverandør

Lige nu kan man - og ikke mindst socialt udsatte - kun forrette sin nødtørft i et par grønne og åbne pissoirer, hvis man opholder sig ved Klostertorv i Aarhus C. 

I maj skulle en helt ny toiletbygning ellers have stået klar. Men den nye toiletbygning på Klostertorve bliver først en realitet til nytå, oplyser Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.

Aarhus Kommune har med øjeblikkelig virkning afbrudt samarbejdet med leverandøren af den nye toiletbygningt. Årsagen er groft mislighold af den kontrakt, som skulle have sikret torvet nye toiletfaciliteter tilbage i maj.  

Der bliver nu arbejdet på at finde en ny leverandør af toiletbygningen, som kan levere hurtigst muligt. Indtil da vil de nuværende pissoirer blive suppleret med to festivaltoiletter. De to toiletter vil blive rengjort hver dag.  

”Vi er meget bevidste om de store udfordringer på Klostertorvet, og derfor er vi også utrolig kede af, at vi nu er tvunget til at udskyde tidsplanen for en permanent løsning. Vi skylder alle brugere af Klostertorvet bedre forhold, og vi satser på hurtigst muligt at finde en leverandør, der kan levere den kvalitet, vi efterspørger,” siger Kim Gulvad Svendsen, chef for Drift og Myndighed i Teknik og Miljø.  

Det kommende toilet på Klostertorvet er af arkitektonisk høj kvalitet og tilpasset de komplekse behov, som brugerne af Klostertorvet har. Foruden toiletbygningen vil området blandt andet få ny belægning og et større indretningsmæssigt løft.  

”Området skal være mere attraktivt og tilgængeligt, end det er i dag, men der er mange behov at tage hensyn til. Derfor udvider vi også den økonomiske ramme for projektet, så den endelige løsning kan blive en drivkraft for mærkbare ændringer på torvet,” siger Kim Gulvad Svendsen.

dp

Sådan kommer det til at se ud.
Sådan kommer det til at se ud.
Visualisering: Aarhus Kommune
Publiceret: 06. Juli 2017 08:04

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!