Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Marked med donationer

Lions Club uddelte gaver til lokalområdet

Af Hanne Bliksted

UDDELING Weekendens Lilleåmarked var nr. 40 rækken, og det blev markeret med fem donationer til gode formål i lokalområdet.

Radio Favrskov fik 5.000 kr., Hammel Neurocenter til 16.000 kr. til et nyt drivhus, plejecenter Møllegården i Hadsten fik 14.000 kr. til ophold i Dronningens Ferieby, HSK Basket fik 50.000 kr. til en ny scoretavle. og HSK Håndbold fik 18.000 kr. til opstregning af baner, så klubben kan tage spillere mellem to og otte år ind i klubben.

Præsident for Lions Club Hadsten Thomas Bach uddelte donationerne i det store telt søndag eftermiddag, og han glædede sig over at det trods alt blev et godt marked. Både til bankospillet torsdag aften og fredagens fest i teltet var der fuldt hus - fredag med 624 til spisning og 20 på venteliste

“Det er første gang, at vi har prøvet det, og det er både godt og skidt, men de kom så ind til dansen til Stig Rossen og Vennerne bagefter sammen med ca. 300 andre,” siger han.

Lørdag blev en våd omgang, men i dag søndag har der været fart på, alle Lions-folk har travlt, og der sælges både godt med mad og øl,” sagde han.

Det er endnu for tidligt at sige om Lions Club når sidste års gode resultat med et overskud på omkring 240.000 kr.

“Men vi er optimistiske, og glæder os over, at der i dag er mange gæster på pladsen,” sagde Thomas Bach, da solen trods truende skyer bragede ned over pladsen ved Lilleåen.

Publiceret: 13. August 2017 19:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Aarhus Midt
Seneste
Lokalavisen Aarhus Midt
Mest læste
Lokalavisen Aarhus Midt
112