Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lokal vinhandler inviterer igen til kæmpe vinsmagningsseance i morgen

Der er gratis indgang til Bichel Vines arrangement i Scandinavian Congress Center

Søndag inviterer aarhusianske Bichel Vine endnu engang til deres store, traditionsrige vinsmagning i Scandinavian Congress Center.

En tradition som Bichel Vine, der har base i Hjortshøj nord for Aarhus, startede for over tyve år siden, og som nu er vokset til at blive Danmarks største gratis vinsmagning.  

”Vi glæder os til endnu en gang at byde folk velkommen. Sidste år besøgte over 1.000 gæster smagningen, og vi håber selvfølgelig der kommer endnu flere til i år,” siger Lars Bo Henriksen, direktør for Bichel Vine, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Bichel går imod strømmen – åbner gammeldags vinhandel i Malling

Til arrangementet kan de fremmødte smage på over 30 forskellige vine og finde et udvalg af smagsprøver i form af blandt andet oste, ansjoser, pølser og nødder i det store råvaremarked.

Foruden Bichels personale vil der også være vinproducenter til stede.

”Vi har inviteret nogle af de dygtigste producenter fra henholdsvis Frankrig, Italien, Portugal og Argentina. De vil stå klar til at skænke og til at fortælle passioneret om deres egne vine,” siger Lars Bo Henriksen.

Smagningen får besøg af Chateau Fortia fra Châteauneuf-du-Pape, der også er folkene bag årets julevin, Giovanni Almondo fra Roero i Piemonte, Casir dos Santos fra Mendoza i Argentina og Quinta da Boa Esperanca fra Lissabon i Portugal.

LÆS OGSÅ: Madanmeldelse: Pica Pica - Vinbarernes svar på Bent J

Udover de gratis vine byder Bichel Vine desuden velkommen i deres kultbar, som byder på eftertragtede årgange og vine fra nogle af de bedste vinproducenter i verden. Her skal man dog forvente at bruge mellem 50 og 200 kroner pr. glas.

”Det er en unik mulighed for at smage en række af vinverdenens store perler,” siger Bichel-direktøren.

Det hele løber af stablen i Scandinavian Congress Center i Aarhus fra klokken 13-18, og der er fri entré. 

dp

Publiceret: 11. November 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere