Foto: Mostphotos
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lavet helt fra bunden: Ramen-bod åbner hos Aarhus Central Food Market

Fra 8. december kan du få hjemmelavet ramen-suppe hos Ramen Takumi

Ramen har længe været en populær spise i hovedstaden, hvor hippe københavnere med glæde slubrer den fond-baserede, varme nudelsuppe i sig.

Nu er tiden kommet til, at det japanske madkoncept indtager Aarhus.

Det sker fredag den 8. december, hvor Ramen Takumi åbner en bod hos Aarhus Central Food Market på Skt. Knuds Torv, oplyser madmarkedet i en pressemeddelelse.

”Når man besøger København kan man se, at ramenboderne er begyndt at dukke frem flere steder, og tager man til udlandets storbyer ligger de over alt. Derfor syntes vi også det var på tide at aarhusianerne skulle have glæde af den japanske specialitet, som jo passer perfekt til det kolde, danske vejr,” fortæller indehaver af Ramen Takumi, Bobo Zheng.

Ramen er en traditionel japansk nudelsuppe, hvor suppen hygger sig længe over blusset, inden den hældes over fyldet, mens suppen endnu er brandvarm.

LÆS OGSÅ: Nu udvider Aarhus Central Food Market åbningstiderne

På den måde får man en varm suppe, som er fuld af smag. Suppens fyld består af kinesiske ramen-nudler, stegt kød og grøntsager, og i mange tilfælde toppes retten med halve, blødkogte æg.

”Når vi åbner, bliver det ikke med færdigkøbte nudler og billig købesuppe. Vi kommer til at lave både suppe, nudler og rettens andre elementer helt fra bunden,” siger Bobo Zheng og fortsætter:

”Alle vores supper bliver kogt på svinekød, og de kommer til at koge i mindst otte timer. På den måde får suppen den gode og kraftige smag, som ramen er kendt for.”

En portion af Ramen Takumis hjemmelavede ramensuppe vil koste 135 kroner, og dertil kan du vælge at supplere med hjemmelavede dumplings.

På åbningsdagen  kan frysende aarhusianere varme sig på en portion ramen med tre hjemmelavede dumplings for 135 kroner. Normalprisen er 175 kroner. Udover ramen vil boden have et udvalg af andre asiatiske specialiteter såsom tangsalat og kimchi.

dp

Publiceret: 04. December 2017 09:50

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt