Ejer Kenny Jess Brandt under åbningen af Hotel Carmels salon den 29. april.
Ejer Kenny Jess Brandt under åbningen af Hotel Carmels salon den 29. april.
Foto: Danni Paulsen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Folk begynder at svinge forbi swingsalon

Old school dansested er blevet taget godt imod, siger ejer, der har måttet udskyde nye Hotel Carmel-åbninger

Det vakte stor interesse, da Lokalavisen Aarhus for et halvt år siden bragte nyheden om, at et nyt og spændende hotel var under opførsel i det gamle missionshus i Klosterport.

En hel del interesserede troppede da også op, da hotellets salon åbnede for to måneder siden.

Aarhus' nye gå-i-byen-sted for voksne, kaldte Kenny Jess Brandt, manden bag, det.

Et sted, hvor man opfordres til at tage det stive puds på, hvor man hellere drikker et godt glas vin eller en absinth frem for en doven fadøl og Gajol-shots, og hvor der fredag og lørdag er livemusik ved en pianist og en jazz/swing-sangerinde.

Hård måned

“Første måned var lidt hård. Jeg havde måske håbet på 20 procent flere gæster fra starten, men der var både SPOT Festival og to helligdagsweekender i maj. Det havde jeg ikke lige tænkt på, så der var ofte halvfyldt. Sidenhen har der været fint med gæster,” siger Kenny Jess Brandt, der nu oplever, at antallet af gæster stiger weekend for weekend.

“Jeg kan mærke, at folk taler sammen om stedet. Men der er også lidt en forsigtighed i Aarhus, når der er noget nyt, som man ikke kender. Så skal man lige se tingene an. Havde det været i København, tror jeg, folk ville flokkes til for at se, hvad det var for noget. Det er først nu, jeg kan mærke, at det begynder at rykke, men det er også fint nok,” siger han og fortæller, at folk har været gode til at imødekomme opfordringen om at tage pænt tøj på.

Udskyder åbning

Hotel Carmel-ejeren tror først, at den store salon for alvor bliver fyldt, når den gamle missionsbygning er helt færdig.

For foruden salonen kommer bygningen også til at rumme hotelværelser i de øverste etager og en restaurant i kælderen. Hotellet og restauranten skulle have været klar til åbning i lørdags.

“Det er et stort projekt, og der har været mange forhindringer på vejen, så vi har udskudt åbningen til 1. september. Der håber jeg også, at vi kan åbne restauranten. Vi skal virkelig knokle på de kommende måneder,” fastslår Kenny Jess Brandt, som har måttet henvise kunder, der allerede havde booket et værelse på Hotel Carmel, til en konkurrent.

“Jeg har heldigvis fået hjælp fra Cabinn, som har overtaget mine 107 bookinger. Det er selvfølgelig ikke så heldigt, at vi er gået glip af alle de penge, for dem kunne vi godt have brugt, men det vigtigste er, at folk er interesserede i at bo hos os. Det er det, vi skal leve af fremover.”

Salon Carmel har åbent hver fredag og lørdag fra klokken 20-03.

Publiceret: 04. Juli 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!