Foto: Mostphotos
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Farlig bilhærværk måske nået til Aarhus: Bils hjulbolte formentlig skruet løse

Kvinde opdagede heldigvis i tide, at bilhjul sad løse. Lignende tilfælde i andre politikredse

Der har de seneste dage i pressen været omtalt sager fra forskellige politikredse, hvor hjulbolte på biler er skruet løse.

Meget tyder dog på, at fænomenet nu er nået til Aarhus.

Torsdag morgen klokken 06.30 hentede en 31-årig kvinde sin bil, der stod parkeret på Holger Drachmanns Vej i Aarhus C, for at køre mod Holstebro.

Da hun kom ud på motorvejen, hørte hun kraftig støj fra hjulene. Støjen blev værre, efterhånden som hun nærmede sig Holstebro.

Hun kørte derfor ind på et værksted i Holstebro, hvor en mekaniker kunne konstatere, at boltene på alle fire hjul var løsnet, og at det ene hjul var tæt på at falde af.

Kvinden havde lånt bilen af sin svigerfar, der selv er tidligere mekaniker, og som kunne oplyse, at han ikke havde skiftet hjul eller dæk på bilen for nylig. Det kunne altså tyde på, at nogen bevidst har løsnet boltene på bilen.

Dette er  den første anmeldelse vedrørende den slags, som Østjyllands Politi har modtaget.

"Vi vil gerne på det kraftigste advare mod, at man skruer bolte løs på biler, da det kan være forbundet med stor fare. Det er ikke bare at betragte som hærværk - det er en alvorlig forseelse og en overtrædelse af straffelovens § 252, da man forholder fare for andres liv og førlighed," skriver Østjyllands Politi i fredagens døgnrapport.

dp

Publiceret: 09. Juni 2017 11:10

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Aarhus Midt
Seneste
Lokalavisen Aarhus Midt
Mest læste
Lokalavisen Aarhus Midt
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt