Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Åbningsfest: Netto klar til at slå dørene op på Søren Frichs Vej

På tirsdag åbner der atter en ny Netto. Denne gang på Søren Frichs Vej

Der er ifølge Dansk Supermarked lagt op til et brag af en åbningsfest, når Netto åbner en helt ny butik på Sørens Frichs Vej 53M i Åbyhøj.

Det sker tirsdag 13. juni klokken 8.

Her spiller Nettos jazzorkester op til en festlig dag. Fra klokken 7.30-8.00 vil der blive serveret kaffe og rundstykker udenfor til de morgenfriske. Hele dagen vil der være lækre smagsprøver og mange attraktive åbningstilbud.

Det er butikschef Michael Korsholm Jørgensen på 32 år, der står i spidsen for butikken. Han startede sin Netto-karriere for cirka 10 år siden med et studiejob og har derefter været både 1. assistent, salgsleder og souschef i Netto, indtil han i 2015 blev butikschef.

Michael Korsholm Jørgensen er rigtig glad for den nye butik, hvor han lover, at kunderne kan forvente en lækker og flot butik med en god placering, der kommer til at gavne et stort opland.

Den nye butik har et salgsareal på 746 m2. Det giver mulighed for at præsentere en overskuelig butik, hvor der er plads til at komme rundt. Der er ligeledes gode parkeringsfaciliteter og tilkørselsforhold, idet der er omkring 40 p-pladser.

Åbningstider hos Netto Åbyhøj er fra klokken 8 til 22 på alle ugens dage.

ksa

 

Publiceret: 07. Juni 2017 14:45
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Aarhus Midt
Seneste
Lokalavisen Aarhus Midt
Mest læste
Lokalavisen Aarhus Midt
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt