Foto: Google Maps
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

280 forslag fra aarhusianerne: Nu er svømmestadionets nye navn fundet

I to uger har borgere kunnet komme med navneforslag til Aarhus Svømmestadion ved Ingerslevs Boulevard

Frederiksbjerg Idrætscenter er det nye navn, som aarhusianerne har givet Aarhus Svømmestadion og de to haller på lokationen.

Det oplyser Aarhus Kommune i en pressemeddelelse, efter aarhusianerne i to uger har haft mulighed for at komme med navneforslag.

Det nye navn passer til alle de sportsgrene, som bliver dyrket på stedet. Svømning, gymnastik og boldspil er nu ikke kun samlet under samme tag, men også under samme navn.

”Jeg er rigtig glad for det navn, som aarhusianerne har fundet. Navnet er med til at samle alle aktiviteterne under et retvisende navn og samtidig viser det, det fantastiske engagement beboerne i lokalområdet har for deres idrætscenter,” siger rådmand for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad (R).

LÆS OGSÅ: Af skade bliver man iværksætter: Aarhus-duo udvikler fodboldstrømpe

Navnet er blevet fundet gennem en navnekonkurrence, hvor 280 aarhusianere har bidraget.

”Navnet skal ikke kun samle faciliteterne, men også aarhusianerne. Jeg håber, at Frederiksbjerg Idrætscenter vil give endnu flere lyst til at bruge deres idrætscenter og blive en del af de sunde fællesskaber og foreninger, der holder hjemme der,” siger Rabih Azad-Ahmad.

Frederiksbjerg Idrætscenter er navnet for det samlede sted, mens navnet Aarhus Svømmestadion fortsat vil blive brugt om svømmehallen.

dp

Publiceret: 06. Oktober 2017 10:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Aarhus Midt
Seneste
Lokalavisen Aarhus Midt
Mest læste
Lokalavisen Aarhus Midt
112